Lid worden 2019

Lid worden kan voor 15€ per seizoen. Geniet van de voordelen van de Jasper Stuyven Fanclub-lidkaart.

Je kan je lidmaatschap verlengen of jezelf aanmelden als nieuw lid. Dat kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen (1 formulier per persoon). Op die manier kunnen we ook onze database up to date houden. Het jaarlijkse lidgeld van de Jasper Stuyven Fanclub bedraagt 15 euro.

Uw lidkaart wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Leden van de Jasper Stuyven Fanclub genieten heel wat voordelen.

Je ontvangt de periodieke nieuwsbrief van de officiële fanclub en blijft op die manier op de hoogte van het meest actuele nieuws over Jasper en over de fanclub.

Je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve evenementen georganiseerd door de fanclub en kan rekenen op een korting bij deelname aan uitstappen en activiteiten. Dat zowel voor de fanclub in Wijgmaal (Leuven) als voor die in Geluwe (Wervik).

Je krijgt een gratis aperitief aangeboden op de Jaspergedag (max. waarde 7,50€).

Telkens Jasper Top-10 rijdt, krijgen leden in café ’t Smiske te Geluwe en in café 't Werrek te Wijgmaal een gratis Filou-bier aangeboden.

U hebt 10% korting bij Interbikes Leuven/Tienen, uitgezonderd op werkuren.

U hebt 10% korting op kleding, accessoires en onderdelen bij Trek Shop Kortrijk.

U betaalt slechts 5€ ipv 7€ toegangsprijs tot het KOERS museum te Roeselare.

Je hebt recht op korting bij aankopen van items uit de fanshop.

Je kan bij speciale gelegenheden collector's items van Jasper bemachtigen.

U ontvangt onmiddellijk na het invullen van onderstaand formulier een mail met de betalingsgegevens.
Indien u deze mail niet onmiddellijk ontvangt, kijk uw spam-folder na.

* verplicht

Voornaam:*
Adres:*
Betreft*

Ik stem hierbij toe dat Flahute vzw mijn persoonsgegevens kan verwerken voor het doel van opsturen van de lidkaart en monitoring ledenlijst. Indien ik mijn e-mailadres hieronder ingeef op 'inschrijven op de nieuwsbrief', word ik op de hoogte gehouden per mail van onze activiteiten en verenigingsnieuws. Ik vergewis mij ervan dat ik mij ten alle tijden voor deze nieuwsbrief kan uitschrijven. Ik ben mij er ook van bewust en ik werd geïnformeerd over het feit dat ik mijn lidmaatschap en toestemming op elk moment mag intrekken door “Formulier intrekken toestemming betrokkene” te gebruiken, of door deze te versturen via e-mail op info@jasperstuyvenfanclub.be of via de post naar

Flahute vzw
Wakkerzeelsebaan 41
3018 Wijgmaal

Meer info over ons privacybeleid vindt u hier.

Privacy:*
Captcha:

Vergeet niet in te schrijven op onze nieuwsbrief:

Klik hier