formulier intrekken toestemming

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met Flahute vzw via info@jasperstuyvenfanclub.be of schriftelijk naar:

Flahute vzw
Wakkerzeelsebaan 41
3018 Wijgmaal

Wij zullen uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, neemt u dan contact op met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be  en dient u een klacht in bij hen.

Hieronder vindt u het formulier "Formulier intrekken toestemming betrokkene" om uw lidmaatschap op te zeggen.

U ontvangt onmiddellijk na het invullen van onderstaand formulier een laatste bevestigingsmail.
Indien u deze mail niet onmiddellijk ontvangt, kijk uw spam-folder na.

Voornaam:*
Adres:*

Ik wens mijn lidmaatschap en toestemming in te trekken en dat al mijn persoonlijke data gewist worden.Dit kan ook via e-mail op info@jasperstuyvenfanclub.be of via de post naar

Flahute vzw
Wakkerzeelsebaan 41
3018 Wijgmaal

Meer info over ons privacybeleid vindt u hier.

Ik wens:
Captcha: