Woudlucht Classic

Jasper nodigt uit

Jasper Stuyven is al enkele jaren peter van Campus Woudlucht, een school voor buitengewoon onderwijs in Heverlee. De toprenner helpt de school waar hij kan voor de aanleg van een sportveld en om de kinderen veilig in het verkeer te leren fietsen. Om hiervoor geld in te zamelen, organiseren we toertochten voor wielertoeristen in de voormiddag en leuke wandelingen in de namiddag.

Pelotonrit van 120 km met Jasper

Een grote toertocht met startplaats te Woudlucht door het Dijleland en het Hageland. De tocht brengt je langs chocolatier Stuyven en Bikerepair Bjarne. Hier is steeds bevoorrading voorzien.
We vertrekken in groep om 8.30 stipt. Jasper zal zelf ook deelnemen aan deze tocht en zorgt voor een richtgemiddelde van 32km/u. De politie en extra motobegeleiding zorgen voor een vlotte doorgang tijdens deze rit langs grotere wegen. In geval van pech is er ook een bezemwagen voorzien.

Inschrijving: €10 kan enkel op voorhand via overschrijving. Om de veiligheid te kunnen garanderen, is het deelnemersaantal beperkt tot 200 personen. Op deze route is geen bewegwijzering voorzien. Wie wil, kan het parcours hier downloaden.

Familietocht 70 km/ 40 km

Een pittige toertocht door het Dijleland met startplaats te Woudlucht. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
Vertrekken kan vrij tussen 8:00 en 11:00. Zowel de 40 km als de 70 km zijn bewegwijzerd en kan je vrij volgen.

Wie in groep met het hartteam o.l.v. Jef Desmedt de tocht van 70 km wil fietsen, kan om 9:15 vertrekken met motobegeleiding. (max. 150 personen aan +/-25km/u)

Inschrijving: €7 op voorhand en €8 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hieronder de routes:
40km door het Dijleland
70km door het Dijleland

Meer info en inschrijven

De eerste 200 inschrijvers krijgen een goodiebag met teamgear van het Trek-Segafredo cyclingteam.
Alle info op: http://www.steunwoudlucht.be/p/woudlucht-classic-5.html

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s