Faq

Mag ik zelf een Jasper Stuyven- avond of -evenement organiseren?

We moedigen elk initiatief ter promotie van de koers in het algemeen en ter promotie van Jasper Stuyven in het bijzonder aan. Want we begrijpen ook dat het allesbehalve evident is voor supporters uit West-Vlaanderen om regelmatig naar het supporterslokaal in Leuven af te zakken. Dat er dus op regelmatige tijdstippen elders ook fans samenkomen, lijkt ons niet meer dan normaal. Zo’n initiatieven vinden we gewoon fantastisch. We zouden het wel op prijs stellen dat de initiatiefnemers van échte feesten, meetings, thema-avonden of andere Jasper Stuyven – evenementen ons voldoende op voorhand iets laten weten. Wij brengen dan Jasper op de hoogte en misschien kunnen we jouw supportersevenement wel mee logistiek of praktisch ondersteunen, promotie voeren of met een delegatie supporters komen vieren. Als we echter merken dat het concept, de aanpak, het thema van het evenement of de manier van promotie voeren compleet haaks staan op de filosofie van Jasper en die van de fanclub, gaan we daar ook duidelijk over communiceren.

Mag ik zelf een Jasper Stuyven fanclub oprichten?

De vzw Flahute werd opgericht om alle supporters samen te brengen onder één spreekwoordelijke vlag. Dat is naar de buitenwereld toe eenvormiger en voor de atleet in kwestie veel aangenamer en praktischer. Maar laat dit je echter niet tegenhouden om in je eigen dorp of stad een fanclub op te richten. Meer nog : wij willen je gerust helpen bij het oprichten van een lokale afdeling van de Jasper Stuyven Fanclub. Contacteer ons gerust, dan maken we wat basisafspraken en als we op dezelfde lijn zitten, groeit er zonder twijfel een leuke samenwerking.

Mag ik het logo van de Jasper Stuyven Fanclub gebruiken?

Neen. Niet zonder de toestemming van de Jasper Stuyven Fanclub. Slechts in heel uitzonderlijke gevallen is de Jasper Stuyven Fanclub hiertoe bereid.

Ontmoet ik als lid van de fanclub Jasper ook persoonlijk?

Ja. Jasper is meermaals per jaar aanwezig op evenementen van de fanclub. Als je meegaat naar de wedstrijden, is de kans ook groot dat je Jasper na de wedstrijd even kan ontmoeten. Soms gaat Jasper zelfs mee met de supportersbus.

Kan ik via de fanclub corresponderen met Jasper? Een handtekening vragen?

Ja. Wij bezorgen je berichtje, vraag of tekening aan Jasper. Jasper rijdt tegenwoordig een internationaal programma wat maakt dat antwoord even op zich kan laten wachten. Helaas beschikken wij niet over gesigneerde fotokaarten. Op evenementen of koersen waar de fanclub of de Stuy-Van aanwezig is, kan u bij ons fotokaarten verkrijgen waarop een zone voorzien is voor een handtekening, die kan u tijdens onze evenementen waar Jasper aanwezig is of na de koers aan de teambus door hem laten signeren.

Hoe komt de fanclub aan informatie?

Tijdens de wedstrijden gaan we op alle mogelijke manieren op zoek naar informatie. We volgen de website van Jasper (www.jasperstuyven.be), screenen Facebook en Twitter, volgen berichten van de organisaties, van de ploeg, de ploegmaats, van Jasper zelf, van familie, …We lezen sportsites, kranten, wielersites, volgen de koersradio, gaan zelf ter plaatse...

Kan ik bij de fanclub terecht om nieuwe wielerkleding van de ploeg te kopen?

Neen. Voor kleding en materiaal van de Trek Factory Racing – wielerploeg kan je best langsgaan in de betere sport- en fietswinkels in je buurt. Op internet kom je snel de adressen te weten van de verdeelpunten. Je kan op de website van de ploeg zelf ook eens poolshoogte nemen van hun activiteiten en promoties voor de fans.

Kan ik een gebruikt koerspetje of gedragen trui van Jasper bemachtigen?

De fanclub biedt standaard geen kleding van Jasper te koop aan. Wel kan het zijn dat er bij evenementen van de club (fandagen of –avonden) promomateriaal, documentatie of spullen van Jasper beschikbaar zijn. Die worden dan ter beschikking gesteld van de leden van de fanclub. Als je er dus van droomt ooit een petje of trui of andere spullen van Jasper te bemachtigen, dan word je best lid van de fanclub en ben je liefst ook aanwezig op één van de supportersavonden.

Heeft de Jasper Stuyven Fanclub nog jassen met het logo op?

Neen. Voorlopig zijn er geen jassen meer. De voorraad is volledig uitgeput. In 2013 is er een lading jassen voor dames en heren besteld en die zijn allemaal de deur uit. De vraag is groot, maar voorlopig nog te grillig. Als vzw is het een enorm financieel riscio om een voorraad jassen van goede kwaliteit in te slaan, aangezien je zowel een vrouwen- als herenmodel moet voorzien en dat in de verschillende maten (van S tot XXL). Dat zijn al snel zware investeringen. De fanclub heeft wel de ambitie om in de loop van het seizoen 2017 nieuwe jassen aan te bieden en onderzoekt momenteel de beste opties.

Waar kan je terecht bij klachten?

We doen ons uiterste best om de fans tevreden te stellen en te houden. Het is echter mogelijk dat je door een vergissing, een vergetelheid, een misverstand, een leveringsprobleem of een kwaliteitsprobleem bij de geleverde producten met een probleem geconfronteerd wordt. Stuur dan gerust een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en wij doen al het mogelijke om de situatie in orde te brengen.

Wat is het privacy beleid van de fanclub en wat gebeurt er met mijn gegevens?

Alle vragen en antwoorden ivm ons privacy beleid vindt u op de pagina Privacy beleid